Voogle, informatie.


D

doejfa

Guest
Ik heb een tijdje geleden aan Easylife gevraagd of er hormonen in Voogle zaten, vanwege de cortisolverlagende werking.
dit is hun antwoord:


"Voogle bevat geen hormonen, maar bevat polysacchariden die het immuunsysteem sterk ondersteunen.
Deze polysacchariden, zoals acemannan, worden geleverd door de aloe vera die in het product verwerkt is. Daardoor worden de macrophagen gestimuleerd om immuunstoffen zoals interferon aan te maken. Ook bevat de aloe vera diverse soorten vitaminen. Voogle heeft dan al met al een immuunversterkend effect, waarbij het cortisol verlaagd wordt. Deze cortisolen kunnen dan de lysosomen die in de slijmhuid zitten, niet meer chemisch veranderen zodat deze lysosomen ongehinderd hun dodelijke fusie met pathogenen kunnen aangaan."

Gr
 
Nou valt me niet tegen dat ze dit aan je melden. Dat geeft misschien wat meer duidelijkheid over wat erin zit en hoe het werkt.
 
Deze cortisolen kunnen dan de lysosomen die in de slijmhuid zitten, niet meer chemisch veranderen zodat deze lysosomen ongehinderd hun dodelijke fusie met pathogenen kunnen aangaan."
En dat is dus goed omdat?
Gaat me een beetje boven de pet dit verhaal.
 
Ja ik denk dat de meeste mensen er weinig van begrijpen hier en als je dat al wil staven dan zul je het een en ander moeten uitzoeken denk ik.
 
En dat is dus goed omdat?
Gaat me een beetje boven de pet dit verhaal.
Ja ik denk dat de meeste mensen er weinig van begrijpen hier en als je dat al wil staven dan zul je het een en ander moeten uitzoeken denk ik.
De vraag wat Voogle precies is en wat het doet, is op deze site diverse malen gesteld. Ook lees je van diverse kanten dat men de indruk heeft dat Voogle een positieve uitwerking heeft op de gezondheid van de vissen. Dit antwoord geeft in ieder geval wel een beetje een idee : er zit Aloe Vera in en geen hormonen. het versterkt het immuunsysteem zodat de cortisolspiegel wordt verlaagd. Minder cortisol = minder stress = betere weerstand van de huid tegen ziektekiemen. Zoals alle claims op producten kan je het geloven of niet. Ik ben er tevreden mee dat ik mijn vissen geen hormoonkuur zit te geven. Of het positief werkt op de vissen, kan ik nog niet beoordelen. daarvoor heb ik te weinig ervaring met vissen en met voogle.
 

Terug
Bovenaan