1. Bezoekt u onderstaande sponsor om onze server in stand te houden?

Ik stel drie vragen aan.....(deel2)

Discussie in 'Wedstrijden en quizzen' gestart door Ace/Diesel, 10 jan 2008.

View Users: View Users
 1. M.M.aqua.40

  M.M.aqua.40

  Lid geworden:
  20 mei 2016
  Berichten:
  334
  Leuk om mee te doen ik zal vanavond of morgen even antwoorden.
   
  Mandykuh, legoloco en Ruben01 vinden dit leuk.
 2. M.M.aqua.40

  M.M.aqua.40

  Lid geworden:
  20 mei 2016
  Berichten:
  334
  bedankt voor het wachten. hier dan de antwoorden.
  1) Wat zou je graag nog willen doen/bereiken met de hobby
  Ik ben op dit moment met het voorbereiden op een tweede aquarium. dat houd in dat ik dan 2 nano cubes heb van 30L. Wat ik hiermee wil bereiken is het gericht kweken van taiwan bee garnalen, pinto garnalen en daarnaast wil ik een crystal red en black groep kweken met een hoge gradatie. ik ben tot de conclusie gekomen dat dit veel makkelijker is met twee bakken omdat ik dan beter kan uitselecteren.

  2) Wat vind je het leukste/interessantste aan de hobby en waarom?
  Om dit uit te leggen moet ik even uitleggen hoe ik ben begonnen met de hobby. Toen ik op de middelbare school zat(ik ben nu 22) wilde ik heel graag een aquarium en heb mij een beetje ingelezen. ik heb een aqua 40 gekocht en daar heb ik, ik durf het bijna niet te zeggen, guppen in gehouden. omdat ik ging studeren heb ik destijds mijn hobby opgegeven.

  Ik ging op mijzelf wonen en wilde heel graag weer een aquarium want het jeukte heel erg om weer een project te starten. Ik kwam er achter dat ondanks dat ik een groter aquarium kon kopen ik mij toch vertrouwder/aangetrokken voelde tot de kleine/nano aquariums. En zo ben ik in de garnalen hobby gekomen en ik vind dit heeeeeel leuk. Alles nano trekt mij aan en al helemaal als het met garnalen te maken heeft. Ik heb nu twee jaar garnalen gehad met ups en downs maar ik denk dat ik dit mijn hele leven leuk ga vinden. Ik doe langzaam steeds meer kennis op en ga steeds een stapje verder, in het scapen van de bakken en in het houden van garnalen.

  3) Wat zou je in de toekomst nog graag willen?
  In de toekomst wil ik genoeg kennis bezitten over de hobby dat ik weet wat ik doe en bewust bezig ben met het houden van garnalen, meer groepen op kan zetten en mij wat meer in de kweek kan verdiepen, zoals op het gebied van soorten maar ook kleurdekkingen binnen de soorten zelf. Ik wil dit wel bereiken zonder dat ik een hele kweekstelling heb omdat ik weet dat ik dit niet vol kan houden qua werk, studie en vrije tijd.

  Ik hoop dat jullie een beetje tevreden zijn over de antwoorden.

  Ik zal morgen of zaterdag even opzoek gaan naar een nieuwe geschikte kandidaat, als het te lang duurt val me er gerust mee lastig want ik heb het druk en ik wil het nog wel is vergeten.
   
  Ruben01 en Mandykuh vinden dit leuk.
 3. stefanC

  stefanC

  Lid geworden:
  28 mrt 2017
  Berichten:
  1.341
  Locatie:
  Hulste
  Mooie antwoorden en respect over het deeltje zelfkennis op vraag drie , maar ooit komt die tijd mss nog wel.
   
 4. jessicapilon

  jessicapilon Beheerder Beheer

  Lid geworden:
  12 feb 2011
  Berichten:
  75.344
  Locatie:
  Groningen
  Mooie reacties Mike.