Filter lang uit geweest


E

Ennazus

Guest
Hallo, gisteravond ben ik weggeweest en ik vroeg of mijn vader de aquariumlamp uit wilde doen. Dit heeft hij gedaan, alleen hij heeft heel de schakelaar uitgeschakeld (rode knop), waardoor mijn filter dus ook uit gegaan is. Dit heb ik vanmorgen pas door gekregen, dus hij heeft zo'n 12/13 uur uit gestaan. Moet ik actie ondernemen? Zijn al mijn bacterien nu weg of valt het mee aangezien het niet droog heeft gestaan? Ik hoor het graag! Ik was vandaag sowieso van plan weer een grote verversing van 70% te doen zoals gewoonlijk. En.. volgende keer toch maar een tijdschakelaar inzetten ipv mijn vader :juggle:
 
Zelf 2 keer een nacht de pomp uitgehad en beide keren niks vreemds gezien. Hou je vissen komende dagen beetje extra in de gaten.
En een tijdschakelaar voor je verlichting is wel aan te raden. Veel makkelijker dan er zelf om denken.
 
Kan gewoon goed gaan, als het filter onder water is blijven staan. Ik zou het gewoon even aankijken, en eventueel je water elke dag een keertje testen.
 
Ik mag aannemen dat de TS dat wel heeft gedaan Ben want het probleem speelde zondag al;)
Overal, maar dan ook echt overal ben ik te laat mee! Bovendien schijn ik ook slecht op te letten. Als dit maar goedkomt...
shit.jpg
 

Terug
Bovenaan