Hoe kom ik van mijn baby’s af?


R

Reitse1266

Guest
5EF3E1AB-8490-4129-9E9A-2A3524DA5F87.jpeg
Ik heb drie volwassen platy’s, en een stuk of tien baby’s. Het probleem is dat ik vanochtend een skelet(!) liggen die onmiskenbaar van een baby platy was. Ik realiseerde me dat het misschien wel tijd werd om dd baby’s te verkopen of zoiets. Heeft iemand hier ervaring mee? Kan ik ze gewoon op marktplaats verkopen?
 
Marktplaats werkt het best en snelst als je er nog wat aan wil verdienen, maar het staat er vol met advertenties van jonge platys en guppen. Of er ook vraag naar is is dus afwachten, maar kunt het altijd proberen.

Eventueel kun je ook een lokale dierenwinkel proberen of zij ze willen overnemen. Maar vaak krijg je er dan niks/heel weinig voor of ruilen ze tegen voer/planten of iets dergelijks.
 
Idd wat biologist zegt mp is je beste kans vooral als je ze gratis aanbied.. ik zou dan wel een andere titel gebruiken als hier. ;)
 
Bedankt, ik ga zo wel even bellen naar de dierenwinkel.
 
MP werkt het beste LFS willen alleen gekweekte kleurslagen en geen kruisingen, wat ook logisch is. Ik weet natuurlijk niet of je kruisingen hebt of alleen bepaalde kleur hebt. Vaak hebben ze hun vaste kweker.
 
Mijn LFS wil ze als iets groter zijn met plezier aannemen, dus MP is niet nodig vgm.
 

Terug
Bovenaan