C02 set


T

Topix

Guest
Vraagje hoeveel is dit waard?

Ben nieuw met c02 gebeuren en wil het gaan proberen en kan een set over nemen maar de vraag is dat ik niet te veel wil betalen.

Screenshot_20180529-121301.jpg


Mvg patrick
 
Ziet er naar mijn idee wat verouderd uit en ik mis de drukregelaars volgens mij. Zijn dat flessen van 2 kilo en tot wanneer zijn die gekeurd en heb je verder wat info over de techniek.
Wellicht komt het ook door de kwaliteit van de foto.
 
Ziet er naar mijn idee wat verouderd uit en ik mis de drukregelaars volgens mij. Zijn dat flessen van 2 kilo en tot wanneer zijn die gekeurd en heb je verder wat info over de techniek.
Wellicht komt het ook door de kwaliteit van de foto.

Ja kwaliteit van de foto's valt tegen. Ik heb even gevraagd of die er bij zit. Zijn flessen van 2kg met datum 2020. Weet alleen dat het gedraaid heeft verder op een bak van 140x30x30.

Ik kan wat je ziet over nemen voor 70 euro
 
Datum 2020? Hmmm, hier staat de inslag erin van het jaar waarin ze gekeurd zijn maar goed dan zouden ze al over dik 1 jaar weer gekeurd moeten worden en reken daar maar snel 35-40 euro voor per fles.
 
Hmm ja daar heb je ook gelijk in. Maar even voor mijn duidelijk heid.

Ik heb nodig
C02 fles met drukregelaar.
Magneet ventiel
Bellen teller.
En iets wat de c02 oplost in het water.
(Wou dit tussen de slangen van het filter doen voor goeie verspreiding)
En continu checken.

Of mis ik hier iets?
 
Handig is met co2 om een continutest te kopen als je de controller niet gebruikt of niet hebt. Je kan ook kiezen voor bv de Dennerle flipper en dan is een bellenteller niet nodig. Er zijn genoeg mogelijkheden en zelf heb ik de flipper ook in de 80 cm bak.
 
Het ziet er niet bepaald netjes uit. De regelaars en dat ventiel.. hmmm..

Maar een nieuwe 2kg fles kost 60/70 euro.
Dus op zich is dat niet duur. voor enkel de 2 flessen.
De rest van de elektronica is dan een bonus en zou ik als potentieel stuk of onbetrouwbaar meenemen in je afweging.

Echter 2020 staat om de hoek. Ik quote ff een oude post van onze geliefde beheerder. (2011)

Als het goed is staat er een jaartal ingeslagen op de fles. Ik betaal bij Chubb Varel hier 35 euro voor de keuring en die is 10 jaar geldig. Bedrijven die gassen verkopen kunnen vast ook wel de keuring regelen.

Ik weet niet of je hem goedkoper kunt laten keuren, maar anders moet je dus 70 euro extra rekenen, en dan is het wel weer duur.

Al bij al... Als je het kunt afhalen en enigsinds kunt testen is het een normale deal. Ik zou als dat kan een weekje verder zoeken.

EDIT: Ah kennelijk had je dat zelf al gepost :)
 
onze geliefde beheerder


Wacht maar tot ik een slechte bui heb WC:D:D;)

Maar ik zou gelet op de keuring die voor de deur staat het niet doen en zou dan liever even verder kijken want dat spul staat vak genoeg op MP. Ik heb ook beide sets er vandaan voor nog geen 100 euro per stuk incl 2 kilo flessen.
 

Terug
Bovenaan