Aquarium isoleren


P

Peter76

Guest
Helpt het misschien om aquarium aan achterzijde en zijkant isomo te plaatsen (aan buiten kant) voor het water langer op temperatuur te houden? Heb namelijk een oud huis dat slecht geisoleerd is. Termostaat staat bijna continu aan. Termostaat is zwaar genoeg voor de bak. Maar tocht hier nogal wat waar ik niets tegen kan doen.
 
Dat helpt zeker! Wat ook helpt. Is om de afdekkap af te dekken met een deken. Uiteraard als de lampen uit zijn. Dat houd ook de warmte binnen.
Eventueel je slangen voorzien van verwarming buis isolatie. Je potfilter kun je in piepschuim box zetten, met passende deksel.
 
Ha,ok bedankt voor info.ga er morgen werk van maken.
 
rare gedachte mischien maar eens naar de isolatie van het huis kijken
zit je zelf ook lekker warm en stook je niet voor de vogeltjes/buren:br::br::D:D

groet

jaap
 
Heb een huis van 114jaar oud. Dat is met 65cm dikke volle muren (geen spouw). Heb wel aan binnen zijde geisoleerd,dat merken we wel. Volgende maand nieuwe ramen,dat gaat ook weer schelen. Het blijft een oud huis en tocht heeft niet veel nodig om binnen te geraken. Stil aan komt het wel goed. Alles is ook zo duur hè.
 
Ik ken het,heb een paar jaar in een huis van ongeveer 300 jaar oud gewoond waar de laatste renovatie in 1955 was geweest.
Serieuze ingrepen kosten een hoop geld idd maar met een paar tubes kit van de action en een gordijntje voor de buitendeuren bv maakt het ook al een verschil.
 

Terug
Bovenaan